Zănești: S-a deschis o nouă spălătorie auto pentru nemțeni, cu servicii complete

Începând cu data de 1 martie 2018, în comuna Zănești s-a deschis o spălătorie auto modernă, care vine în sprijinul conducătorilor auto și nu numai, cu un nou concept și cu servicii diverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Principala activitate o constituie serviciile de spălătorie pentru autoturisme, mopede și motociclete dar și pentru camioane și utilaje agricole de diferite tipuri. Pachetele de servicii sunt dintre cele mai diverse și cuprind, în general, spălatul interiorului și a exteriorului autovehicolelor, ceruirea și degresarea componentelor din plastic, aspiratul interioarelor și curățatul jantelor precum și curățarea și spălatul motoarelor.

Pentru o eficiență și un rezultat cât mai bun, se folosește și igienizarea cu ozon, la cererea clienților.
Ozonul este instabil și are o reacție reversibilă ceea ce înseamnă că stratul de ozon se poate descompune înapoi la oxigen, este 100% ecologic și nu lasă reziduri chimice.
Ozonul este cel mai puternic oxidant cunoscut. Utilizări comune sunt: distruge bacteriile și virusurile oxidează compușii organici, oxidează metale grele (fier și mangan), care să le permită să fie filtrate, elimină culoarea din apă (de exemplu, cum ar fi culoarea gălbuie cauzată de tanin), elimină mirosul din apă (cauzate de hidrogen sulfurat), elimină mirosurile neplăcute din aer, elimină mirosul fumului de țigară și mirosul de foc și ars, distruge agenți patogeni (E-coli, Listeria), distruge mucegaiul și sporii de mucegai, distruge ciupercile.
Cu ozon, bacteriile, virusurile, ciupercile, mucegaiul, mirosurile nu sunt pur și simplu mascate, ci sunt structural distruse. Reactivează mirosul de plastic nou / piele noua și oxigenează interiorul mașinii.

Deasemnea, cei ce calcă pragul spălătoriei pot beneficia de servicii de vulcanizare, unitatea fiind dotată cu cele mai noi și performante echipamente.

Spălătoria mai dispune de un utiliaj pentru curățarea și uscarea covoarelor care într-un timp cât mai scurt (3 minunte) poate clăti și usca în proporție de 90% .

Cu deviza ,,FRUMUSEȚEA VINE DIN EXTERIOR”, SPĂLĂTORIA AUTO FAI își așteaptă clienții în Zănești, județul Neamț, la strada națională, cu pachete atractive și prețuri pe masură, clienții fideli fiind răsplătiți cu bonusuri și o serie de reduceri substanțiale.

Relații și rezervări se pot face la telefon: 0743.597.622

PUBLICITATE