X Factor: Trei tinere din județul Neamț intră în Bootcamp, vineri (24 noiembrie), în echipa Deliei

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al șaptelea sezon ”X Factor”. Vineri, 24 noiembrie, de la ora 21.15, grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp, în vreme ce în această seară, tot de la ora 21.15, în cea mai nouă ediţie a super show-ului de la Antena 1 Ştefan Bănică va alege cei patru băieţi din grupa sa care vor intra la dueluri. – notează Antena 1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”În selecția pentru Bootcamp am încercat să găsesc concurenți care au curajul și dorința de a reuși și care să aibă și abilitatea de a se adapta ușor. Mi-aș dori ca în momentul în care intră pe scenă fetele din echipa mea să își amintească tot ce am discutat la antrenamente”mărturisește Delia

Dintre cele 11 fete (din echipa Deliei), 3 sunt din Neamț:

Ioana Mîrți

La doar 15 ani, Ioana Mîrți a reușit să îi impresioneze pe Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams cu maturitatea reprezentației sale. Fiica unui dascăl dintr-un sătuc din Neamț, a cântat fără cusur pentru cei patru de DA. ”A fost ca o lecție de canto, foarte corect și foarte bine, nu am ce să reproșez”, a felicitat-o Delia. (vezi interpretarea – AICI)

Teodora Sava

Teodora Sava a reușit la doar 15 ani să ridice de pe scaune toți jurații în etapa audițiilor! Adolescenta din Piatra Neamț s-a dedicat muzicii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva. ”Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme. Apoi am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora. (vezi interpretarea – AICI)

Isabela Chitoșcă

Isabela Chitoșcă a înregistrat o victorie personală după ce a primit șansa de a trece mai departe în concursul ”X Factor” după ce ani la rând i s-a spus că nu este suficient de talentată pentru a devenit o artistă. Jurații ”X Factor” nu numai că nu au fost de aceeași părere, dar i-a lăudat prestația și prezența scenică. ”Așa ar trebui să cânte un concurent din Bootcamp sau din finale!”, a exclamat atunci Delia. (vezi interpretarea – AICI)

Cele trei tinere din Neamț vor putea fi urmărite vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 21.15 la X Factor – Antena 1

sursa: Antena 1
PUBLICITATE