În weekend, polițiștii rutieri au constatat în flagrant 7 infracțiuni rutiere


În zilele de sâmbătă și duminică, polițiștii au constatat în flagrant 7 infracțiuni săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv 3 de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și o infracțiune de refuz de recoltare probe biologice, 2 privind conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și o infracțiune de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorii auto au fost depistați de polițiști pe raza localităților Piatra Neamț, Roman, Horia, Gherăești, Cordun și Hangu.

În cazurile conducătorilor auto depistați în trafic sub influența băuturilor alcoolice, cea mai mare valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 1,17mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată polițiștii au identificat în ziua de sâmbătă un bărbat de 52 de ani, din Gherăești care, în aceeași zi, a luat un autoturism fără acordul proprietarului și l-a condus fiind sub influența alcoolului.
Persoana este cercetată pentru furt în scop de folosință, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru săvârșirea contravenției de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

PUBLICITATE