Weekend cu două incendii; în localitățile Tarcău și Bicaz


Incendiu Tarcău

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 14.05.2016, la ora 13:50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112”, despre  producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Tărcau.

La locul intervenţiei s-au deplasat opt subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă si spumă și un autocamion de intervenție cu bazin cu apă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă “Forestar” – Tarcău cu autospeciala de stingere din dotare.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de cca 80 mp cu pericol de propagare la întreaga locuinţă.

În urma incendiului a ars acoperișul casei confecționat din astereală lemn și învelitoare carton asfaltat pe o suprafață de cca. 80 mp.

Cauza incendiului – coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Incendiu Bicaz

Sâmbătă, 14.05.2016, la ora 14:50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112”, despre  producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Bicaz pe strada Păcii.

La locul intervenţiei s-au deplasat opt subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă si spumă și un autocamion de intervenție cu bazin cu apă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bicaz cu autospeciala de stingere  din dotare.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de cca 20 mp cu pericol de propagare la întreaga locuinţă.

În urma incendiului a ars acoperișul casei din  astereală lemn și învelitoare draniță pe o  suprafață de cca.20 mp.

Cauza incendiului – coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Comunicat ISU Neamț

PUBLICITATE