Weekend cu cinci accidente în Neamț. Trei persoane au decedat și alte trei au fost rănite


În ziua de 12 iunie a.c., în jurul orei 03.30, pe DN 2, pe raza comunei Gherăești, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul a două persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o persoană rămasă încă nedepistată conducea un autoturism pe DN 2, a surprins și accidentat mortal doi pietoni care se aflau la marginea părții carosabile, lângă o autoutilitară staționată pe DN 2 pentru reparații.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului iar polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea conducătorului auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 10 iunie a.c., în jurul orei 14.03, pe DN 2, pe raza localității Traian, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 68 ani din județul Bacău conducea un autoturism pe DN 2, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de podeț. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea modului de producere a accidentului.

În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 01.40, pe raza localității Săbăoani, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 23 ani din comuna Săbăoani conducea un autoturism pe raza comunei fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu două vehicule parcate regulamentar. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea modului de producere a accidentului.

În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 11.30, pe DC 82A, pe raza localității Doljești, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 35 ani din județul Iași conducea un autoturism pe raza comunei Doljești, a surprins și accident grav un minor în vârstă de 8 ani din comună care fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 16.53, pe DN15, pe raza localității Călugăreni, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 37 ani din Roman conducea un autoturism regulamentar pe DN 15, a surprins cu partea stângă a autovehiculului și accidentat ușor o minoră de 12 ani, care a sărit pe partea carosabilă, dintr-un atelaj hipo ce se deplasa pe sensul opus.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE