Vom avea, din nou, echipă de fotbal – CSM Ceahlăul Piatra Neamț


stadion piatra neamtDeclanșarea procedurii de achiziție pentru un contract de prestări servicii de întreținere a stadionului municipal și încheierea unui contract de întreținere cu societatea Consiliului Local, Locativ Serv, pe o perioadă de 4 luni (perioadă în care se estimează finalizarea procedurii de achiziție), este un proiect important pentru soarta stadionului municipal și a fost votat azi (21 iulie) de consilierii locali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am preluat stadionul municipal, adică l-am transferat acasă. Am demarat încheierea contractelor de utilități și în acest moment contractul cu apa este încheiat și se furnizează apă la stadion. Contractul pe energie electrică este în derulare, estimăm că săptămâna aceasta va fi încheiat și contractul de gaz metan.” – a declarat primarul Dragoș Chitic

Un element de noutate ar reprezenta pașii care s-au făcut pentru a avea o echipă de fotbal.

„Deja se conturează o echipă de fotbal, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu mai mulți investitori privați, o echipă care să relanseze fotbalul de performanţă la Piatra Neamţ și să readucă lumea la stadion. Eu sunt încrezător că această echipă se va înscrie în campionat chiar din toamnă și va purta numele de Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra Neamţ. Se discută cu cei de la Federaţia Română să se vadă în ce ligă se vor înscrie, deşi, evident, vor fi în liga a 4-a la început. Sper să vedem o promovare în diviziile superioare cât mai curând și să avem performanță și stadioane pline, din nou, la Piatra Neamț. Ne dorim să separăm echipa de administraţia publică, deoarece trebuie să se susţină din bani privaţi, nu publici.”

Cătălin Roca a fost desemnat să se ocupe de aceste demersuri de către oamenii de afaceri, din al căror grup face parte și domnul Mihai Bătrânu, de la Moldocor.

„Când vom sesiza că lucrurile nu funcţionează corespunzător, putem opri orice deschidere a noastră. Un lucru bun este că echipa de fotbal va folosi pepiniera locală.” – a mai menționat Dragoș Chitic

PUBLICITATE