Vizită de lucru a vicepremierului Romaniei, Sevil Shhaideh, în județul Neamț

Marți, 28 februarie, vicepremierul Romaniei si ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, va efectua o vizită de lucru în județul Neamț, la invitația președintelui Consiliului Județean Ionel Arsene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vicepremierul Romaniei Sevil Shhaideh va fi însoțită la această vizită de către ministrul secretar de stat Adrian Gâdea.

Cei doi oficiali vor participa la o întâlnire cu reprezentanții unitaților administrativ-teritoriale din județ cu scopul de a pune în discuție necesitațile comunitaților nemțene și pentru a gasi cele mai bune soluții de finanțare și dezvoltare. Cu această ocazie, va fi amplu dezbatut noul Program Național de Dezvoltare Locala, începand cu anul 2017, instituindu-se cea de-a doua etapă a acestuia și în cadrul caruia se va asigura finantarea  in domenii care se refera la realizarea investitiilor publice in infrastructura locala. De asemenea, vor fi analizate investițiile aflate deja în derulare la nivelul județului Neamț și finanțate de către Ministerul Dezvoltarii.

„Dezbaterea de marți este una deosebit de importantă pentru dezvoltarea viitoare a județului Neamț. Vom identifica impreuna nevoile reale ale comunitaților din județ și vom încerca să gasim soluții pentru rezolvarea lor. Mă aștept ca un număr cât mai mare de primari să participe la această întalnire”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

PUBLICITATE