Vitezoman perseverent. Și­-a pierdut, în doar zece minute, de două ori dreptul de a conduce

Un tânăr șofer vitezoman din județul Neamț și-a pierdut de două ori în aceeași zi dreptul de a circula.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Politistii suceveni au resusit sa-l identifice pe cel mai „perseverent” vitezoman din acest an – un tanar de 21 de ani care, in doar zece minute a reusit sa isi piarda de doua ori dreptul de a conduce si a acumulat doua sanctiuni contraventionale pentru depasirea vitezei legale, în urma unei acțiuni pe linia combaterii excesului de viteza si consumului de bauturi alcoolice, cat si pentru constatarea si sanctionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave. – după cum notează informatiata.ro

Potrivit Poliției Suceava, este vorba despre un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 127 km/h, în localitate. Șoferul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Perseverent, acesta și-a continuat deplasarea și la doar zece minute a fost depistat de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism, pe DN 2E, pe raza localității Clit cu viteza de 110 km/h. Tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut și dovada de circulaţie.

PUBLICITATE