Vineri, 29 iulie, cea mai udă ediţie a Masei Critice


dc85a8d2-fe91-438b-9ed3-d3ff4172611a

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Masă Critică este un marş al bicicliştilor nemţeni, organizat în fiecare lună, în ultima zi de vineri. Filosofia generală din spatele acestui eveniment denumit “Masă Critică” este exprimată în sloganul „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.

Într-o lună de soare, toată lumea vrea răcoare! După o tură cu bicicleta ne răcorim la Ponton Lacul Bâtca Doamnei. Pregăteşte-ţi arsenalul “de luptă”, ia ce găseşti la îndemână, de la pistol cu apă la pungi, baloane cu apă, elefănţei de jucărie:) sticle sau alte recipiente pe care le poţi umple şi fii pregătit pentru cea mai udă ediţie a Masei Critice. Şi pentru că distracţia merge mână în mână cu muzica bună, Audiţia si Sergiu Chirilă ne vor răsplăti cu bună dispoziţie şi muzică de calitate. Combatanţi pregătiţi pistoale şi recipientele!

Pe 29 Iulie 2016, începând cu ora 17:00, bicicliștii își dau întâlnire în fața Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț. Plecarea va fi la ora 18:00 pe traseul: Teatrului Tineretului – Strada Alexandru Cel Bun- Str Mihail Sadoveanu- Strada Stefan cel Mare- Str. Eroilor- Bdul Decebal – Piata Petrodava- Bdul Republicii- Teatrul Tineretului- Giratoriu Ceahlau –Bdul Mihai Eminescu- Muzeul de Istorie – Pod Bld. Mihai Eminescu- Pod Căprioara – Ştrand- Ponton Bâtca Doamnei. Lungimea traseului este de 7 km iar dificultatea este redusă

Evenimentul este organizat de Asociaţia FII ACTIV şi Maia Outdoor

PUBLICITATE