Vineri, 28 iulie, se deschide un nou restaurant la Shopping City Piatra-Neamț – Urban Lounge&Restaurant

Vineri, pe 28 iulie, la Shopping City Piatra-Neamț se va deschide un nou restaurant, Urban Lounge&Restaurant, care va întregi oferta din zona de food și cafenele. Noua locație are un specific internațional și este un loc ideal pentru a servi prânzul sau cina, pentru a savura un vin bun alături de familie și prieteni, dar și alături de partenerii de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deschiderea oficială a restaurantului Urban din Shopping City Piatra-Neamț va avea loc pe 28 iulie, începând cu ora 19:00, iar cei care îi vor trece pragul vor fi primiți cu câte un pahar de prosecco, Lambrusco sau vin și vor putea degusta gratuit meniul special pregătit de chefii Gianny și Giovani.

Meniul exclusivist care va putea fi încercat la Urban Lounge&Restaurant din Shopping City Piatra-Neamț începând cu 28 iulie, ora 19.00, include retețe gândite și create de chefii Gianny și Giovani special pentru noua locație din Piatra-Neamț. Bucătarii instruiți de cei doi specialiști vor găti feluri de mâncare deosebite, precum cappucino de ciuperci cu biscuiți din brânză de burduf și ulei de trufe albe și salată de ton roșu.

Restaurantul Urban va deveni locul în care locuitorii din Piatra-Neamț vor prefera să își petreacă zilele călduroase și însorite, bucurându-se de mâncarea gustoasă și de vremea bună de pe terasa restaurantului.

PUBLICITATE