Vineri, 17 martie, sunteți invitați la Galleria Mall la spectacolul „Mărțișorul Artelor”

ASOCIATIA NISI ART – A.N.A va organiza la Galleria Mall Piatra-Neamt, in ziua de 17 martie ora 15,30, un spectacol in care se va atinge cat de mult din sfera artei: muzica, poezie, modeling, dans etc., singurul scop fiind acela de a marca inceperea unui nou ciclu de viata, exprimat intr-o maniera artistica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Astfel, efortul profesorilor va fi incununat pe scena de talentul discipolilor in aplauzele spectatorilor, un efort colectiv, daruire pentru arta si dragoste de frumos. Munca tuturor va face ca acest eveniment sa fie demn de o sarbatoare dedicata zeului Apollo – zeul artelor.

Ideea care sta la baza acestui proiect este aceea de a descoperi, de a promova si de a sustine prin eforturi proprii sau colective zestrea spirituala si valorile judetului Neamt.
Frumos este faptul ca acest gand bun este sustinut de cluburile, ansamblurile,  clasele de canto si canto popular care au dat accept invitatiei noastre, in dorinta de a valorifica atat talentul si munca celor mici cat si daruirea de a slefui si de a atinge inaltimile artei, a celor mari.
Pentru ca, da, arta are cote ridicate, iar atingerea inaltimilor incununeaza cu aripi, aripi de zbor, pentru o dimensiune ce doar cei cu har lasat o pot urma. … si totul, pentru a ne umple noua, celorlalti, sufletul de frumos si bucurie.

Demn de mentionat este faptul ca nu s-a perceput taxa de inscriere pentru participare, evident nici pentru public, interesul fiind, nu de ordin pecuniar ci, as sputea spune, spiritual, de infratire prin arta.” – notează organizatorii

PUBLICITATE