VIDEO – Imagini ȘOCANTE cu crima de la Roznov. „A lovit de 164 de ori victima, timp de 22 de minute”


Un bărbat a decedat după ce a fost bătut grav, în noaptea de 28-29 august (în jurul orei 2:00-3:00), în localitatea Roznov. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anchetatorii au vizionat înregistrările de pe camerele video în cazul crimei de la Roznov și acolo se vede clar cum agresorul a bătut victima continuu, vreme de 22 de minute. Au fost 164 de lovituri, timp în care a și fumat vreo două țigări. Nimeni din bar nu a reacționat pentru a opri în vreun fel agresiunea. Din aceleași imagini se poate observa că și prietenul lui „Codiță” a fost lovit grav, cu aceeași bâtă, dar a scăpat cu viață, după ce a ajuns la spital.

Ieri, 30 august, magistrații din cadrul Tribunalului Neamț au admis propunerea Parchetului și au dispus arestarea preventivă a lui Manole pentru următoarele 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

„Am reușit să vizionăm imaginile de pe camerele de luat vederi din incinta barului de unde a avut loc incidentul. Ne-am dat seama că încadrarea juridică a faptei, în infracțiune de omor, este corectă. Am sesizat o ferocitate extraordinară. Așa ceva nu am mai văzut. O violență cu o intensitate deosebită. Avem de-a face cu un individ care a lovit de 164 de ori victima, timp de 22 de minute. Leziunile au fost deosebit de grave. S-a constatat la necropsie, este vorba de un șoc traumatic și un șoc hemoragic. Chiar dacă victima a plecat pe picioarele ei era aproape imposibil să reziste. Poate că dacă cineva ar fi intervenit și ar fi sesizat serviciul de urgență 112, organele de poliție, o instituție de pază care era prin zonă și ar fi intervenit în timp util, sunt convins că acum nu ne-am fi confruntat cu o infrațciune de omor.” – a declarat procurorul Stelian Olteanu

Secvențe din momentul incidentului din barul Blackout

ATENȚIE! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Dan Mihail B.
PUBLICITATE