VIDEO – Imagini ȘOCANTE cu crima de la Roznov. „A lovit de 164 de ori victima, timp de 22 de minute”

Share on Facebook749Tweet about this on Twitter

Un bărbat a decedat după ce a fost bătut grav, în noaptea de 28-29 august (în jurul orei 2:00-3:00), în localitatea Roznov. 

Anchetatorii au vizionat înregistrările de pe camerele video în cazul crimei de la Roznov și acolo se vede clar cum agresorul a bătut victima continuu, vreme de 22 de minute. Au fost 164 de lovituri, timp în care a și fumat vreo două țigări. Nimeni din bar nu a reacționat pentru a opri în vreun fel agresiunea. Din aceleași imagini se poate observa că și prietenul lui „Codiță” a fost lovit grav, cu aceeași bâtă, dar a scăpat cu viață, după ce a ajuns la spital.

Ieri, 30 august, magistrații din cadrul Tribunalului Neamț au admis propunerea Parchetului și au dispus arestarea preventivă a lui Manole pentru următoarele 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

„Am reușit să vizionăm imaginile de pe camerele de luat vederi din incinta barului de unde a avut loc incidentul. Ne-am dat seama că încadrarea juridică a faptei, în infracțiune de omor, este corectă. Am sesizat o ferocitate extraordinară. Așa ceva nu am mai văzut. O violență cu o intensitate deosebită. Avem de-a face cu un individ care a lovit de 164 de ori victima, timp de 22 de minute. Leziunile au fost deosebit de grave. S-a constatat la necropsie, este vorba de un șoc traumatic și un șoc hemoragic. Chiar dacă victima a plecat pe picioarele ei era aproape imposibil să reziste. Poate că dacă cineva ar fi intervenit și ar fi sesizat serviciul de urgență 112, organele de poliție, o instituție de pază care era prin zonă și ar fi intervenit în timp util, sunt convins că acum nu ne-am fi confruntat cu o infrațciune de omor.” – a declarat procurorul Stelian Olteanu

Secvențe din momentul incidentului din barul Blackout

ATENȚIE! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Dan Mihail B.

3 comments

  1. Daca si asta inseamna sa dai de f rica….domnule procuror criminalist…

  2. Eu sunt din zona,stău la 1.5 km de club și chiar ne gândeam sa mergem într.o seara intre 25-28 august,îmi pare bine ca nu am fost și ca nu am asistat la o așa ferocitate prin ca îmi rămânea implantat în minte…Am venit după 4 ani în vacanță și chiar mi sa părut frumos ca loc și ca oameni o mare parte din județul Neamț, sa nu m.ai vn de oraș. ..dar uite ca încă mai sunt nebuni care se comporta mai rău ca la Auschwitz…DE CE ATÂTA FEROCITATE,ȘTIE CINEVA POVESTEA DIN SPATELE REACȚIEI CRIMINALULUI??

  3. Probabil va primi o pedeapsa. Mai grav e ca circa 10% din romani astazi s-ar comporta la fel sau chiar mai rau!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.