[VIDEO/FOTO] Născută în anul Marii Uniri, sărbătorită de Poliția Neamț

O femeie din județul Neamț, născută în anul Marii Uniri, a fost sărbătorită astăzi, 6 iulie, la Muzeul de Istorie din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „O viaţă cât un centenar’’ inițiată de Ministerul Afacerilor Interne, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri și care îi aduce în atenție pe cei care în acest an aniversează un veac de existență.

Aceasta a primit o scrisoare de felicitare din partea ministrului afacerilor interne, doamna Carmen Dan, un tricolor, o insignă cu inscripția „Centenar 100″ și un buchet de flori.

La eveniment au fost invitaţi membrii ansamblului cultural-artistic EU CRED, în frunte cu poliţistul nemţean Marius Coşerariu, care au intonat imnul de stat al României şi au susţinut un mini-recital de cântece patriotice.

De asemenea, în judeţul Neamţ, mai există un bărbat născut in anul 1918, însă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, nu a putut fi prezent la eveniment, urmând ca acesta să primească la domiciliu vizita oficialităţilor, care îi vor înmâna distincțiile.

Le mulțumim persoanelor care sunt alături de acești oameni minunați și totodată sărbătoritei, pentru prilejul acordat de a ne fi alături și îi dorim multă sănătate, putere și bucurii ! – este mesajul reprezentanților IPJ Neamț

PUBLICITATE