VIDEO de la momentul accidentului din Piatra-Neamț. Vezi cum s-a rostogolit mașina


O mașină s-a rostogolit până a ajuns „cocoțată” pe gardul unei firme. Incidentul s-a întâmplat la ieșire din Piatra-Neamț spre Roman (DN15D), în jurul orei 16:45. O mașină a intrat în șanț după care s-a rostogolit până a ajuns pe gardul firmei TRUST Expert, deasupra cutiei de gaz. Vezi articolulAICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unui comunicat al IPJ Neamț, În ziua de 29.08.2016, în jurul orei 16.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la ieșirea din municipiul Piatra Neamț spre Roman a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, conducătorul unui autoturism părăsind locul evenimentului.
În urma căutărilor desfășurate conducătorul care a plecat de le locul accidentului, un tânăr de 20 de ani, din Girov, a fost depistat în jurul orei 19.00, fiind preluat pentru continuarea verificărilor. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în timp ce tânărul conducea un autoturism pe calea de acces la o societate din zonă, la încadrarea pe drumul național 15D nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe DN 15, din direcția Girov-Piatra Neamt. Pentru a evita coliziunea, conducătorul autoturismului care circula dinspre Girov, un tânăr de 18 ani, din Tupilați a virat brusc dreapta și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe spațiul verde în afara drumului. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Din imaginilor camerelor de fimat, se poate observa cum un autoturism a ieșit fără să se asigure din parcarea Cybernet Auto Center, pe direcția Roman-Piatra-Neamț, a intenționat să intre pe sensul de mers, forțând astfel mașina să intre în șanț. Mașina s-a rostogolit de 3 ori și s-a oprit în gardul firmei. După accident, mașina care a provocat evenimentul a oprit la 100 de metri, s-a dat jos o pasageră, a mers până la mașina avariată, s-a întors înapoi la mașină iar șoferul și-a continuat drumul.

Cel mai probabil, șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE