Victor Ponta propune un câine din Neamț ca viitor ministru


ACTUALIZARE: Câinele propus ministru de Victor Ponta, oferit GRATUIT de Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe numele sau Tey, animalul, în vârstă de un an, are parinții câini polițiști și un pedigree excelent, dar a picat testele de la Centrul chinologic de la Sibiu. Așa încât IPJ Neamț a decis să îl scoată la vânzare. Licitația a început la 494,59 lei, însa nimeni nu a dorit să achite aceasta sumă. Pentru că nu s-a prezentat nimeni, la cea de-a doua licitație prețul de pornire a scăzut la 370,94 lei.

Vezi și Licitație cu repetiție la Poliția Neamț pentru vânzarea unui câine

Cei din poliție spun ca Tey nu are personalitatea potrivită pentru a deveni „câine de intervenție”, și că nu raspunde decât la „comenzi minimale” așa încât s-a decis casarea lui. Însă politiștii recunosc că „într-o curte, s-ar încadra”.

Ei bine, pe acest câine incompetent îl propune, în mod ironic, Victor Ponta ca ministru al Fondurilor Europene în locul lui Cristian Ghinea, titularul care nu a reușit să absoarbă bani europeni pentru țara noastră de când e ministru.

„Propun sa il numeasca Dl Ciolos in Guvern ca Ministru al Fondurilor Europene ! Sigur nu poate sa faca mai putina absorbtie decat ZERO.”, este mesajul lui Victor Ponta.

Capture

Dan Mihail B.

 

PUBLICITATE