Viceprimarul Teodorescu: PSD Neamt pregateste, in octombrie, revolutia rosie…

În atenția părinților și elevilor ! PSD Neamț pregătește, în octombrie, revoluția roșie în învățământul din județul nostru

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Părinții și elevii trebuie să știe de ce învățământul din județul Neamț are de suferit. Părinții și elevii trebuie să știe că directorii instituțiilor de învățământ din Neamț se află acum pe funcții fără examen, doar pe semnătura Inspectoratului Școlar Județean controlat de PSD.

PSD Neamț, prin oamenii lui de la vârful Inspectoratului Școlar Județean, pregătește în luna octombrie un examen ‘aranjat’ prin care favoriții PSD să preia funcțiile de directori.

În condițiile acestea, cum poate domnul Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, să afirme că el este alături de părinți și elevi, iar eu împotrivă… Eu spun adevărul, dânsul îl ascunde !

Domnule Ionel Arsene, dascălii, părinții și elevii au nevoie să fie sprijiniți de oameni care conștientizează problemele învățământului, nu de politicieni care nu le recunosc. Este un gest de iresponsabilitate să nu recunoști problemele comunității tale și să nu încerci să le rezolvi.

Domnule Ionel Arsene, cel care v-a scris textul numit ‘drept la replică’ v-a pus într-o situație jenantă și sunt convins că ați citit comentariile cititorilor, care s-au îndreptat exclusiv împotriva dumneavoastră. Presupun că sunteți singurul care hotărăște ceea ce se întâmplă în PSD Neamț și asta vă dă o siguranță tipic comunistă de’ conducător absolut’. În democrație, nu și în PSD, se caută lideri puternici care să facă echipă în jurul lor. Faptul că îmi atrageți atenția cu privire la modul în care se face politică pentru oameni… iar vă pune într-o situație jenantă.

Personal nu vă cunosc decât din auzite, nu am stat niciodată la aceeași masă, dar renumele de care vă bucurați vorbește de la sine. Totuși, nu am avut ocazia să vă mulțumesc, dar o voi face acum: decizia dumneavoastră de a cuceri democratic primăria Piatra-Neamț m-a adus în poziția de viceprimar. În acest context dacă doriți să aflați ceea ce am făcut pentru oraș sau pentru elevi, vă invit să-i întrebați chiar pe colegii de partid, ei știu, a se vedea premierea elevilor olimpici, susținerea centrului de excelență, etc.

Spre deosebire de totalitarismul tip PSD, ceea ce am scris eu nu a avut nevoie de aprobarea cuiva și ultimul lucru care aș putea să-l fac este să-mi fac popularitate într-un dialog cu Ionel Arsene. Oricum, după ce PNL va câștiga alegerile la primăria Piatra-Neamț, vom invita consilierii PSD să ne fie alături în a pune cetățeanul în poziția de a decide pentru oraș. Echipa câștigătoare o veți afla și dumneavoastră.

Viceprimar Piatra Neamț

Constantin Teodorescu

PUBLICITATE