Viceprimar și candidați, doar pe surse, în municipiul Roman


După ce Laurențiu Leoreanu a ales funcția de parlamentar, în municipiul Roman au început mișcările politice. Cele două mari partide, PNL și PSD, se văd obligate să câștige alegerile prin prisma rezultatelor de la locale respectiv parlamentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel mai probabil, Guvernul va stabili ca data alegerilor să fie peste 3-4 luni iar până atunci, fiecare partid va veni în fața alegătorilor cu cei mai buni candidați.

Dacă la PNL, cel mai în măsură să candideze ar fi actualul primar, Lucian Micu, la PSD încă se vehiculează mai multe nume, în cărți fiind vorba de 3 candidați cu care social-democrații au purtat discuții. Aceștia ar putea fi Marius Neculai, Vacaru Leonard și Mihail Florea, după cum ne-au sugerat surse din Roman.

„În maxim o săptămână, împreună cu președintele PSD Neamț, domnul Ionel Arsene și cu cel care va candida din partea PSD Roman, vom apărea într-o conferință de presă, ca să îl cunoașteți.”, a declarat Dan Manoliu – notează romanulfinanciar.ro

Și dacă romașcanii se văd nevoiți să culeagă, tot pe surse, informațiile, se pare că propunerea grupului PNL (cel care are majoritate în Consiliul Local) pentru viitorul viceprimar de Roman va fi consilierul Ioana Roxana Iorga. (sursa – AICI)

D.M.B.
PUBLICITATE