Vicepreședintele CJ Neamț, Daniel Vasiliu, s-a înscris în PNL Neamț


Daniel Vasiliu PNL Neamt Tapu ChiticVicepreşedintele Consiliului Județean Neamț, Daniel Vasiliu Macovei, s-a înscris astăzi (24 aprilie), în PNL şi va candida pe lista pentru consiliul județean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Daniel Vasiliu a demisionat din UNPR după protocolul de colaborare între UNPR și PSD pentru judeţul Neamţ, protocol contestat și care a stârnit mai multe reacții în interiorul partidului condus interimar de Florentina Moisă Vasiliu.

Citește și În Neamț, PSD a câștigat cu UNPR „la masa verde” 

,„Sunt bucuros să mă alătur unei echipe câștigătoare, cred eu, în alegerile din 2016, o echipă în care mi-am regăsit mulți prieteni comuni, de ani de zile, o echipă de oameni serioși care înțeleg că lupta trebuie dusă pe teren. Sunt convins că nu întâmplător semnarea adeziunii astăzi, când sfânta biserică prăznuiește sărbătoare de Florii, este de bun augur și că pe data de 5 iunie vom fi în măsură să dăm cetățenilor din județul Neamț o echipă de oameni competenți, condusă de președintele Mugur Cozmanciuc, care vor să realizeze lucruri bune pentru cetățenii județului.” – a declarat Daniel Vasiliu

PUBLICITATE