Vezi pentru ce a fost arestat „sinucigașul” de pe stâlpul Telegondolei


Sâmbătă, 13.08.2016, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Piatra Neamt cu sprijinul luptătorilor SAS Neamt și a colegilor din cadrul IPJ Bacău, au efectuat mai multe perchiziții la persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda Accidentul. (Vezi articolul  – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, polițiștii au descins la Penitenciarul Bacău, unde au fost perchiziționate celulele a trei bărbați, și la locuința unui bărbat de 31 de ani, din Făurei, (Elvis Vasile Geană) situată pe raza orașului Piatra Neamț. Au fost ridicate mai multe telefoane mobile și cartele telefonice, folosite la săvârșirea faptelor, cât și bani rezultați din activitatea infracțională.

DSC_7075Elvis Vasile Geană este „celebrul” Bobi Geană (fost Petrachi), cel care pe 23 iulie a protestat câteva ore, agățat pe stâlpul telegondolei de la Petrodava, împotriva condamnării fraților lui în dosarul jafului asupra mașinii poștei. (Vezi articolul – AICI)
Acesta e cercetat pentru mai multe fapte penale iar o parte din acestea sunt încă în documentare.

Revenind la perchezițiile din acest weekend, cei patru bărbați sunt bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de înșelăciune pe raza județelor Neamț, Vaslui, Suceava. În urma activităților desfășurate s-a reușit documentarea infracțională a două fapte de înșelăciune comise în această lună, prin metoda “Accidentul” în dauna a două femei, de 93 și 87 de ani din Piatra Neamț. Prejudiciul creat, de circa 47.000 lei, a fost recuperat în proporție de 40 %, bărbatul de 31 de ani fiind reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, în formă continuată. Duminică, 14.08.2016, polițiștii au prezentat bărbatul instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„…Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ privind pe inculpatul Geană Elvis Vasile, , aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv Neamţ şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.08.2016 până la data de 12.09.2016 inclusiv…” – se arată în decizia Judecătoriei Piatra-Neamț

Dan Mihail B.
PUBLICITATE