Various Brands deschide primul magazin din județul Neamț, pe 8 aprilie, la Shopping City Piatra-Neamţ

În luna aprilie seria noilor deschideri continuă la Shopping City Piatra-Neamţ, iar startul este dat de Various Brands. Pe 8 aprilie, la ora 12.00, Various Brands deschide primul magazin din județul Neamț și contribuie la diversificarea ofertei din centrul comercial pentru iubitorii de activități sportive și ținute lejere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noul magazin aduce în centrul comercial o gamă bogată și variată de încălțăminte și îmbrăcăminte sport de la brand-uri cunoscute precum: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Le Coq Sportif sau New Balance, Converse, Saucony. Oferta Various Brands include articole pentru întreaga familie și se adresează atât segmentului de clienți care practică diverse sporturi și necesită echipament specific, cât și segmentului de clienți activi, care aleg o ținută zilnică cât mai lejeră.

În ziua deschiderii, Various Brands așteaptă publicul nemțean cu o oferta specială: primii 50 de clienți vor beneficia de vouchere de 50 de lei reducere. Aceste vouchere pot fi folosite doar pe parcursul zilei de 8 aprilie 2017.

Various Brands se alătură ofertei de branduri deja existente în Shopping City Piatra-Neamț, printre care C&A, New Yorker, Bershka, BSB, LC Waikiki, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Service Minut, Cador, Nick Shop, Smith&Smith, CreditAmanet, SensiBlu, HelpNet, Optiblu, Optica Express și Banca Transilvania.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

Vezi și H&M deschide cel de-al doilea magazin din oraș pe 13 aprilie, la Shopping City Piatra-Neamț

PUBLICITATE