Urmărit național, după un furt de 12.000 euro, depistat de polițiști la o stână din Neamț

În seara zilei de 05.12.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești, în colaborare cu ofițerii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, au depistat la o stână din localitatea Piatra Șoimului un tânăr de 23 de ani, din Iași, urmărit la nivel național.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În baza mandatului de arestare preventivă emis pe numele ieșeanului, polițiștii l-au preluat și încarcerat în Centrul de Reținere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Județean Neamț.

Tânărul a fost dat în urmărire la nivel național, după ce a fost arestat preventiv în lipsă, pentru nerespectarea obligațiilor prevăzute prin măsura controlului judiciar.
Această măsură a fost dispusă față de tânăr, în urma săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Reamintim faptul că polițiștii Postului de Poliție Moldoveni l-au identificat pe tânăr ca fiind persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt dintr-un bar și din locuința proprietarului localului, a doua zi după comiterea faptei, respectiv 06.05.2017. Prejudiciul creat de tânăr în acest caz s-a ridicat la aproximativ 12.000 de euro, recuperat în proporție de 95% de polițiști.

PUBLICITATE