Urmărit internațional prins la Roznov. Acesta era condamnat la 3 ani de închisoare

Politia urmaritIeri, 03.12.2015 în jurul orei 22.15, în baza unor informaţii, polițiștii roznoveni l-au depistat pe B. Istvan, de 29 de ani, din Roznov, care este dat în urmărire internaţională, în baza mandatului de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta ar fi revenit din Franţa la domiciliul său din oraşul Roznov, fapt pentru care polițiștii au descins la această locaţie și l-au reținut. Persoana a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Bacău.

Decizia Judecătoriei Piatra Neamț din 9 februarie 2015:

Condamnă pe inculpatul BORCSA ISTVAN, la: – 2 (doi) ani închisoare , pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fapta prevăzută si pedepsita de art. 86 alin 1 din OUG nr. 195/2002 cu modificări, cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit a Cod Penal Anterior. – 6 (şase) luni închisoare , pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, prevăzută de art. 291 Vechiul Cod penal, cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit a Cod Penal Anterior

PUBLICITATE