Un weekend fără accidente rutiere pe drumurile din județul Neamț

Poliţiștii nemțeni au fost la datorie, astfel încât în acest week-end nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. De asemenea, pe raza județului Neamț, nu a avut loc niciun accident rutier soldat cu victime omenești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru siguranţa cetăţenilor, în zilele de 23, 24 și 25 iunie poliţiştii nemțeni au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în localitățile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Pe raza municipiului Piatra Neamț au fost desfășurate peste 100 de forțe de ordine, acestea fiind angrenate în planul de măsuri pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la manifestările organizate cu ocazia Zilelor municipiului Piatra Neamț – PIATRA FEST 2017. Deși în acest week-end, la evenimentele organizate au participat peste 4000 de persoane, la nivelul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au înregistrat doar 41 de sesizări privind stări conflictuale sau incidente, fără a fi înregistrate creșteri față de un week-end obișnuit.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, dintre care 35 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice în cadrul manifestărilor publice organizate pe raza municipiului Piatra Neamț (concerte, spectacole, concurs de karting) dar și la nivelul județului, maratonul Bate Toaca și Sărbătoarea Sânzienelor din cadrul comunei Tupilați.

PUBLICITATE