Un videoclip al deputatului Liviu Harbuz, a stârnit reacții dure în interiorul PSD.


Într-un videoclip postat pe pagina de Facebook, deputatul Liviu Harbuz și-a prezentat o propunere pentru echipa de consilieri locali cu care vrea să câștige fotoliul de primar în Piatra Neamț.
Astăzi, propunerea pentru consilierul în domeniul cultural, pictorul Ciprian IstrateVezi videoclipul -> AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Sunt Ciprian Istrate, sunt pictor, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și alături de echipa lui Liviu încercăm să scoatem din punct de vedere cultural la lumină acest orașa declarat Ciprian Istrate

Această declarație a stârnit reacții în interiorul PSD, iar un membru din conducerea partidului (care a avut rugămintea să nu-i publicăm numele), ne-a declarat că se simte revoltat de ieșirea lui Liviu Harbuz alături de „domnul Ciprian Istrate, care nici măcar nu e membru PSD”.
Mai mult de atât este „aceeași dovadă de aroganță și nesimțire pe care o are domnul deputatPiatra Neamț a fost mereu un oraș cultural. Dacă stai în Li***ry (n.r.- un pub din Piatra Neamț) nu înseamnă că te duci la bibliotecă și dacă joci cărți nu înseamnă că ești intelectual. Nu poți să minimalizezi munca a celor care conduc Teatrul Tineretului, Biblioteca „G.T.Kirileanu”, Muzeul, Centrul „Carmen Saeculare”. Sunt instituții importante care au fost susținute și de primăria Piatra Neamț. Și tot primăria a susținut și ONG-urile care au făcut manifestări culturale precum Asociația Christiana, Asociația Children Forever, etc. Nu poți să zici că nu s-a făcut nimic. S-a făcut ce s-a putut. Unii mai mult, alții cât s-au priceput. Dar toți au încercat să miște ceva în condițiile în care politicul s-a băgat cu picioarele peste tot. Mi-a făcut niște nervi zilele astea încât îmi doresc din tot sufletul să ia bătaie PSD-ul. Îmi doresc să fie curățat cu ocazia asta PSD-ul. Nu așa se face politică! Nu poți să iei oameni care spun doar DA…DA…SĂ TRĂIȚI și fac numai prostii. Politica se face într-un anume fel pentru binele comunității. Că ai și tu de câștigat ca partid, asta este un plus. Noi suntem în momentul de față pe muchia prăpastiei. Și asta nu înțeleg ei.”

PUBLICITATE