Un tânăr vrea să se afirme în numele TNL Neamț.

Un comunicat trimis presei din partea departamentului de comunicare a PNL Neamț, prezintă poziția TNL Neamț (Marius Nechita) cu privire la „un articol apărut în presa din Neamț”. Comunicatul este semnat de un anume Marius Nechita, fără a se preciza ce funcție ocupă acesta în biroul de conducere sau în cadrul partidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din start, reacția acestui Marius Nechita se bazează pe o eroare:  „Am luat act cu surprindere de comunicatul transmis presei ce către Alexandru Rotaru, președintele tinerilor social democrați nemțeni…” Eroarea constă în faptul că președintele TSD Neamț, NU a trimis un comunicat presei, ci a postat pe pagina personală de Facebook.

Mai mult de atât, contactați, copreședinții TNL Neamț (Andreea Ilieși și Rareș Șchiopu) au declarat că nu au fost informați despre acest articol, iar poziția consilierului local din Dumbrava Roșie, Marius Nechita, este una personală.

Dacă copreședinții TNL Neamț dorm în papuci și nu au nicio atitudine este problema lor…”, a declarat telefonic Marius Nechita

 

Comunicat de presă din partea TNL Neamţ (Marius Nechita)

Marius Nechita (TNL Neamț): E trist că tinerii social democrați nemțeni au preluat deprinderile mai marilor din PSD

Am luat act cu surprindere de comunicatul transmis presei ce către Alexandru Rotaru, președintele tinerilor social democrați nemțeni. Îmi permit să citez doar un paragraf pentru exemplificare:

Organizația Tineretului Social Democrat Neamț nu înțelege în acest moment care este adevarata „miză” a campaniei de denigrare a imaginii Președintelui PSD Neamț Ionel Arsene, campanie orchestrată de adversarii politici ai PSD și propagată în mediul public de așa zise „personalități locale”.

Recunosc că formularea îmi sună foarte cunoscut: pare un text tras la indigo după încercările de apărare a lui Gabriel Oprea, în urma cumplitului accident în care a murit un polițist, puse în scenă de câteva zile de membri ai PSD și UNPR. Doar personajul diferă, cuvintele și strategia sunt aceleași.

Cred că domnul Ionel Arsene s-a compromis singur prin afirmațiile făcute și cuvintele folosite în pozițiile publice recente. Iar faptul că niște tineri îl apără în această privință e grăitor pentru a înțelege că tinerii social democrați nemțeni au preluat deprinderile nesănătoase ale „seniorilor” din PSD.

Nu l-am auzit pe domnul Alexandru Rotaru vorbind când premierul PSD a fost trimis în judecată pentru complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor, când PSD și-a ales în frunte, printr-o metodă ce a amintit de strămoșul lor PCR, un președinte condamnat în primă instanță pentru infracțiuni electorale, când Parchetul General l-a pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității pe simbolul PSD, Ion Iliescu, sau când unul dintre noi, un tânăr de 28 ani, a murit nevinovat făcând parte din coloana oficială a vicepremierului Grabriel Oprea, camaradul PSD.

Toate acestea denotă că interesul public pălește în fața interesului de partid încă de la o vârstă fragedă în PSD.

Marius Nechita

TNL Neamț

PUBLICITATE