Un tânăr din Roznov, la plimbare pe motocicletă deși era sub măsura arestului la domiciliu

În seara zilei de 07.07.2017, în urma acţiunii organizate la nivelul Poliţiei oraşului Roznov, pe linia prevenirii si combaterii infracţionalităţii săvârşite cu violenţă şi prin violenţă, polițiștii au verificat modul de respectare a obligațiilor prevăzute de măsurile preventive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel că, în urma verificărilor efectuate s-a constata că un tânăr de 27 de ani, din Roznov a încălcat obligațiile impuse de măsura arestului la domiciliu sub care se află.

Acesta a fost identificat, în primă fază, în afara domiciliului său, iar la câteva ore după prima constatare, polițiștii l-au observat în trafic conducând un moped.

Polițiștii au demarat cercetările, având în vedere că tânărul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, în urma depistării în flagrant a săvârșirii unei noi infracțiuni cât și a faptului că persoana nu respectă obligațiile impuse, polițiștii s-au sesizat din oficiu, dispunând sesizare motivată a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt pentru luarea unei măsuri preventive mai severe.

PUBLICITATE