Un tânăr din Roman, șantajat pentru că se prostitua cu bărbați, în Italia.


Procurorii DIICOT au trimis în judecată un tânăr din Iaşi, acuzat de șantaj asupra a doi tineri (din Neamț și Vaslui) care apăreau întreţinând relaţii sexuale. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Vaslui pe data de 6 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Florin Emilian Avădănei (21 ani), din localitatea Grajduri – Iaşi, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT sub acuzația de șantaj și infracțiune de transfer ilegal de date informatice.
Conform adevarul.ro, ieşeanul este acuzat că şi-a şantajat doi prieteni care se prostituau în Italia. Sergiu G. C. şi Dan C. B., doi români originari din oraşul Negreşti, respectiv Roman, se aflau în Italia unde întreţineau relaţii sexuale contra cost cu bărbaţi pe care îi racolau de pe site-urile gay, în timp ce familiile lor de acasă ştiau că aceştia muncesc cinstit la Verona, pentru a-şi face un rost.  În 2015, la Verona a ajuns şi Florin Emilian Avădănei, care neavând nicio sursă de venit în România, a mers în Italia pentru a-şi găsi un loc de muncă. Avădănei era prieten cu tânărul din Negreşti, care, în timpul discuţiilor telefonice, s-a oferit să îl găzduiască în apartament alături de prietenul său din Roman.

Avădanei a ajuns în Italia, unde și-a dat seama că amicii săi câştigau bani prostituându-se cu homosexuali pe care îi racolau de pe diferite site-uri. Într-una din zile, Avădănei a descoperit în laptopul din apartament, un set de fotografii în care Sergiu C. Şi Dan B. apăreau întreţinând raporturi sexuale în mod explicit. A transferat setul de fotografii pe contul sau de facebook și după ce a plecat din apartamentul celor doi, a început să-i șantajeze pe aceștia că în cazul în care nu va primi diverse sume de bani de la aceştia, va posta imaginile compromiţătoare, cu continut pornografic, pe Facebook şi le va trimite şi familiilor acestora. Deși a primit mai mulți bani pentru a nu posta imaginile, șantajul a continuat, iar cei doi au decis să îl reclame la poliție.

Mai multe puteți citi – AICI

D.M.B.
PUBLICITATE