Un tânăr din Roman, în formația care a primit „Golden Buzz” la „Românii au talent”

În ediţia de ieri seară a emisiunii „Românii au talent“, o formație de dansatori (printre care se află și un romașcan) a primit ultimul „Golden Buzz” din acest sezon pentru unul dintre cele mai originale din acest sezon, un moment care îmbină perfect tradiţia cu elementele moderne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Trupa OK WORLD WIDE, format din 5 membri (din Roman, Iași, Tecuci și Cambridge – Anglia) a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu şi astfel a trimis cel mai bun moment, în semifinală.

„Bravo, tată! Asta am vrut să văd! Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Este actul artistic al sezonului“, a declarat Andi Moisescu.

Trupa OK WORLD WIDE formată din 5 membrii,  are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Băieții, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani își urmează visul de a dansa,  departe de România. Aceștia locuiesc în Londra de mai mult timp și își doresc, ca într-o zi să facă o carieră de succes în țara în care s-au născut. Din păcate aceștia sunt nevoiți să își câștige traiul de zi cu zi, dansând în stradă. Mai mult, ei vor să deschidă o școală de dans în România, aceasta fiind dorința lor cea mai mare. – notează libertatea

PUBLICITATE