Un tânăr din Neamț și alți doi români şi-au pierdut viaţa într-un groaznic accident în Anglia

Trei români şi-au pierdut viaţa într-un accident şocant în Anglia. Cei trei se aflau într-o maşină care a fost împinsă pe contrasens de un şofer neatent. Totul s-a întâmplat pe 12 februarie, în jurul orei 07.20, pe şoseaua A427 din Marea Britanie, în zona oraşului Corby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform informatiata.ro, la volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani din județul Neamț (Ciprian Merlă, după cum notează presa din Marea Britanie). În același autoturism se aflau ca pasageri un tânăr de 22 de ani din Marginea (Suceava) și o tânără de 20 de ani.

La un moment dat, un şofer a încercat să depăşească maşina românilor, iar pentru că din sens opus se apropia o altă maşină, Ciprian a încercat să îl protejeze pe şoferul care s-a aventurat în depăşirea riscantă, însă maşina sa a fost acroşată şi aruncată pe contrasens.

Peugeot-ul românilor s-a izbit violent de un Ford Focus condus de un tânăr 23 de ani.

În urma accidentului, cei trei români au murit pe loc, iar şoferul Ford-ului se zbate între viaţă şi moarte, având puţine şanse de supravieţuire.

Potrivit mirror.co.uk poliţiştii nu au reuşit încă să desluşească modul în care s-a produs accidentul şi au cerut ajutorul oricărei persoane care se afla pe şosea în momentul accidentului.

 

PUBLICITATE