Un tânăr din Neamț a făcut praf trei mașini și a fugit de polițiști, desculț, prin curțile oamenilor

Un tânăr din județul Neamț a provocat un accident, a coborât din mașină și a fugit de la fața locului. Incidentul a avut loc sâmbătă, 17 iunie, în jurul orei 18:00, în municipiul Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform presei locale, un tânăr din municipiul Roman, a pierdut controlul volanului (un autoturism marca Opel) pe strada Maramureș din Botoșani și a lovit trei autoturisme. După accident, șoferul a fugit de la locul accidentului iar polițiștii au început să-l caute.

 

„La un moment dat, tânărul a fost reperat undeva între Calea Naţională şi bulevardul „Mihai Eminescu”, unde şi-a continuat fuga nebună prin grădinile caselor. După o cursă de aproape 400 de metri garduri, fugarul a fost prins de un poliţist local şi un jandarm, care au reuşit să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze. Când a fost prins, tânărul era desculţ, pantofii sărindu-i din picioare în timpul cursei.” – notează monitorulbt.ro

În fața polițiștilor, șoferul a declarat că accidentul a avut loc după ce ar fi evitat un pieton care i-ar fi sărit în fața mașinii.

Polițiștii vor continua cercetările și cel mai probabil tânărul se va alege cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului.

PUBLICITATE