Un tânăr din Neamț a făcut praf trei mașini și a fugit de polițiști, desculț, prin curțile oamenilor

Un tânăr din județul Neamț a provocat un accident, a coborât din mașină și a fugit de la fața locului. Incidentul a avut loc sâmbătă, 17 iunie, în jurul orei 18:00, în municipiul Botoșani.

Conform presei locale, un tânăr din municipiul Roman, a pierdut controlul volanului (un autoturism marca Opel) pe strada Maramureș din Botoșani și a lovit trei autoturisme. După accident, șoferul a fugit de la locul accidentului iar polițiștii au început să-l caute.

 

„La un moment dat, tânărul a fost reperat undeva între Calea Naţională şi bulevardul „Mihai Eminescu”, unde şi-a continuat fuga nebună prin grădinile caselor. După o cursă de aproape 400 de metri garduri, fugarul a fost prins de un poliţist local şi un jandarm, care au reuşit să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze. Când a fost prins, tânărul era desculţ, pantofii sărindu-i din picioare în timpul cursei.” – notează monitorulbt.ro

În fața polițiștilor, șoferul a declarat că accidentul a avut loc după ce ar fi evitat un pieton care i-ar fi sărit în fața mașinii.

Polițiștii vor continua cercetările și cel mai probabil tânărul se va alege cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului.

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*