Un tânăr din județul Neamț, încarcerat după ce și-a agresat iubita și a condus fără permis


Doi tineri din județul Neamț au închiriat o cameră de hotel din municipiul Suceava după care s-au luat la ceartă. Bărbatul a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut iubita, i-a furat mașina și i-a distrus cheia de contact.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără de 29 de ani, din județul Neamț, a sesizat poliția despre faptul că, iubitul ei (25 de ani din județul Neamț), i-a sustras autoturismul din parcarea unui hotel din municipiul Suceava, a agresat-o și i-a distrus cheia de contact.

Din primele cercetări, polițiștii suceveni au stabilit că, marți (6 septembrie), în jurul orei 21.00, după ce și-au închiriat o cameră la un hotel din Suceava, cei doi s-au certat iar băiatul a luat cheile de la autoturism și s-a urcat la volanul mașinii. A pornit mașina și a condus-o în zona perimetrului parcării hotelului și ulterior pe o stradă din localitate.
Conflictul a continuat și în locul unde bărbatul a oprit autoturismul, ocazie cu care, acesta a distrus cheia de contact și a agresat-o pe iubita lui, notează publicațiile locale.

În urma verificărilor efectuate, politiștii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „loviri sau alte violente”, „distrugere” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca miercuri sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri legale.

D.M.B.
PUBLICITATE