Un tânăr a decedat și un biciclist a fost rănit grav în urma accidentelor de ieri


În ziua de 13 septembrie a.c., orele 20.47, pe DN 15B, pe raza comunei Vânători s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 22 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe DN 15B pe raza comunei Vânători Neamț a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, care, nefiind semnalizat se deplasa pe aceeași direcție de mers. Urmare a producerii accidentului, căruțașul, un bărbat de 24 ani din comună a decedat.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 13 septembrie a.c., orele 08.40, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 70 ani se deplasa cu o bicicletă pe DN 15, pe raza comunei D-va Roșie, a schimbat direcția de mers pentru a intra pe strada Cutului, nu a acordat prioritate unui autoturism și a fost acroșat de acesta. Urmare a producerii accidentului biciclistul a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE