Un șofer fără permis a alimentat fără să plătească a fugit de poliție și a dat și date false


În seara zilei de 12.03.2016, în jurul orei 18.00, dispeceratul Poliței orașului Bicaz a fost sesizat despre faptul că un conducător auto a alimentat cu carburant în valoare de 100 lei la o stație peco din Bicaz, după care a plecat fără să achite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat echipajele de poliție aflate în teren au fost sesizate despre acest fapt, cât și despre particularitățile autoturismului. În jurul orei 18.30, autoturismul a fost depistat în trafic, pe bld. Traian, din Piatra Neamț, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de echipajul de poliție.
Acesta a fost blocat în trafic, iar în momentul legitimării conducătorului auto, acesta nu a prezentat documente de identitate, declarând datele altei persoane.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 28 de ani, din Pochidia, jud. Vaslui, care nu posedă permis de conducere.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor și fals privind identitatea.

PUBLICITATE