Un șofer din Neamț a rămas fără permis pentru viteză și depășire neregulamentară

La data de 31 mai a.c., poliţiştii rutieri au acţionat în mun. Iaşi şi pe drumurile publice din judeţul nostru, pentru prevenirea vitezei  excesive la volan şi opririlor neregulamentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, poliţiştii au aplicat 158 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 40.000 lei, dintre care 27 pentru oprire neregulamentară, 10 pentru staţionare neregulamentară, 25 pentru viteză, iar restul pentru alte abateri.

Poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru viteză, 1 pentru alcool, iar 3 pentru depăşiri neregulamentare. Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi 2 plăcuţe înmatriculare.

Un bărbat, de 40 ani, din jud. Neamţ, a condus un  auto pe DN 24, în afara localităţii Schitu Duca, cu viteza de 152 km/h control radar, limita de viteză pe acel sector de drum fiind de 50 km/h. În acel timp a efectuat o depăşire neregulamentară a două autoturisme. Conducătorul auto fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

PUBLICITATE