Un șofer beat a accidentat un tânăr, l-a luat la bătaie și a fugit


În ziua de 03.04.2016, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 207 C, în interiorul localității Ion Creangă, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În această dimineață, conducătorul auto, un bărbat de 55 ani din Ion Creangă a fost depistat de către polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări efectuate se pare că, în timp ce bărbatul de 55 de ani  conducea un autoturism pe DJ 207C, având direcţia de mers Horia-Vale Ursului, a acroșat un triciclu împins de către un tânăr de 24 de ani pe partea carosabilă, pe sensul său de mers. În urma impactului tânărul a fost dezechilibrat şi a căzut în şanţul din dreapta direcţiei sale de mers, triciclul căzând peste acesta.

Conducătorul auto a oprit autoturismul la locul evenimentului şi a purtat o discuţie cu victima, pe care ar fi lovit-o, după care a părăsit locul accidentului, continuându-și deplasarea către staţia peco din localitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența alcoolului şi lovirea sau alte violenţe.

PUBLICITATE