Un salon din Piatra-Neamț organizează un maraton de 24 de ore pentru o cauză umanitară

Un salon din Piatra-Neamț a decis să se implice într-o cauză umanitară. Salonul Exclusiv Cornea Jully va organiza un maraton de 24 de ore de servicii, iar banii rezultați vor fi donați unei tinere mame care a fost diagnosticată cu cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ne unim pentru Iulia!
Vino să îți faci un tratament de păr și Iulia, cu banii incasați, își va permite un tratament de chimioterapie!

Începând cu sâmbătă, 3 februarie, ora 9.00, zece stiliști vor susține un maraton de servicii pentru tine, de 24 de ore, în salonul Exclusiv Cornea Jully (vis a vis de Biserica din Precista, tel: 0757 379 081) .
Vom avea și vânzare de produse.

Banii rezultați din urma serviciilor prestate vor fi donați unei colege foarte dragi nouă, o tânăra mămică care a fost diagnosticată cu cancer și care are mare nevoie de ajutorul nostru. Iulia este o persoană minunată, o mama devotată și un profesionist în toată regulă, merită să trăiască și să se bucure de viață !

În decursul acestor 24 ore, puteți beneficia de serviciile fără excepție dedicate doamnelor: tuns, tratamente, coafat, etc. Alături de noi vor fi și doi stiliști specializați pe tuns bărbătesc și alte servicii pentru domni.

Este o onoare pentru noi să știm că putem contribui la salvarea unei vieți.
Vă așteptăm la Exclusiv Cornea Jully, să beneficiați de serviciile noastre, in cele 24 ore.

*****************
Colegii din domeniu care își doresc să se alăture cauzei, sunt așteptați cu drag, sa lucreze cot la cot nu noi, pe parcursul celor 24 ore ale evenimentului. – este mesajul organizatorilor pe pagina de Facebook

PUBLICITATE