Un romașcan a furat un taxi și l-a proptit într-un stâlp


Un accident soldat cu pagube materiale a avut loc ieri seară (22 octombrie) după ce un taxi condus de un romașcan a intrat într-un stâlp. Accidentul a avut loc în județul Satu Mare iar autoturismul a fost furat din fața unui supermarket.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii deplasați la fața locului, au reuşit identificarea şi prinderea conducătorului auto  bănuit de producerea evenimentului,  respectiv  un bărbat, de 35 ani, din  localitatea Roman,  județul Neamț.

Ca urmare a  extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale,  au constatat faptul că autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost  furat de cel bănuit de producerea evenimentului, din  parcarea unui supermarket, profitând de faptul că autoturismul  avea motorul pornit și ușile neasigurate. La testarea cu aparatul  etilotest a celui în cauză, a rezultat o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe cel în cauză pentru de 24 ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

D.M.B.
PUBLICITATE