Un romașcan a fost ucis în plină stradă în Italia cu 14 lovituri de cuțit


999044_366005363525554_1811622499_nUn romașcan, de numai 30 de ani a fost ucis duminică, 13 martie, în Italia. Crima a avut loc în jurul orei 20:00 în parcul Piazza Bottesini din Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Romașcanul Claudiu Gheorghe Astanei a fost înjunghiat de 14 ori în zona pieptului și a gâtului cu un cuțit de bucătărie de 16 cm și a murit pe loc, încercările de resuscitare fiind inutile.

Martorii care au asistat la atac au descris agenților de poliție că un bărbat de vârstă mijlocie , cu părul gri și o pălărie de cowboy a fost văzut fugind imediat după eveniment. Criminalul, Michael Rigney, în vârstă de 66 de ani, s-a predat carabinierilor după aproximativ o oră și a recunoscut că a înjunghiat victima din motive mărunte, posibil legate de abuzul de alcool. Acesta ar mai avea antecedente penale pentru omor.

Asasinul – potrivit unei mărturii cheie – a băut şi a fugit clătindându-se şi încă având cuţitul în mână. Cu câteva clipe înainte să fie lovit de rafala de înjunghieri Claudiu Gheorghe a strigat «Lasă-mă în pace», însă nu a reuşit să-l oprească pe asasin.

După ce l-a ucis pe român, asasinul a luat cu el cuţitul folosit pentru a ucide şi a plecat legănându-se, lăsându-şi însă pălăria de cowboy lângă corpul fără viaţă. – notează Gazetaromaneasca

sursa foto Gazetaromaneasca, Facebook

 

PUBLICITATE