Un renumit interlop din Piatra-Neamţ, planuri mari în penitenciar


Un renumit interlop din Piatra Neamţ, ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru terorism, vrea să se căsătorească în închisoare şi a făcut o cerere în acest sens către conducerea Penitenciarului Iaşi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Domnul Mironescu a depus de ceva vreme o cerere prin care anunță că dorește să-și întemeieze o familie, însă până acum nu a primit aprobarea. Oricum, nu există temei legal pentru ca solicitarea să fie respinsă, însă atunci când este vorba despre deținutul Mironescu, totul se mișcă mai greu”, a declarat avocata lui Mironescu, Lamza Hărătău.- notează  evz.ro

Conform sursei citatePuiu Mironescu a strâns peste 1.500 de puncte pentru bună purtare, în condițiile în care acesta se duce regulat la biserică, participă la recenzii de cărți și activități sportive. În plus, acesta a decis să dea și la facultate, unde intenționează să studieze dreptul.

Puiu Mironescu și Daniel Pădurariu au fost acuzaţi că au constituit o grupare infracţională şi au instigat membrii grupării să îl ucidă pe Bogdan Mararu, „rivalul pe plan local”al lui Mironescu.
Astfel, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie 2013, Daniel Pădurariu, a fost pus de Puiu Mironescu să caute băieţi capabili şi dispuşi să se implice direct în amplasarea unei bombei sub maşina lui Bogdan Mararu. Pentru întreaga operaţiune, Lăcătuş ar cerut suma de 7000 de euro, bani pe care urma să-i împartă cu Ovidiu Popa şi Emil Cristofor.
Detonarea a fost, însă, oprită ca urmare a intervenţiei organelor de urmărire penală, care monitorizau activitatea infracţională a inculpaţilor,preciza atunci DIICOT.

Vezi și Puiu Mironescu condamnat definitiv de I.C.C.J. la 15 ani de închisoare

D.M.B.
sursa: evz.ro
PUBLICITATE