Un profesor de muzică, dintr-o școală din județul Neamț, acuzat de corupere sexuală

Anchetă la o școală din județul Neamț după ce profesorul de muzică a fost acuzat de câțiva elevi de comportament obscen. Ca dovadă, copiii i-au arătat directorului o conversație purtată cu dascălul pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prieten pe Facebook cu mai mulți dintre elevi, profesorul școlii Nr. 1 din Răucești, le-ar fi adresat întrebări obscene copiilor din clasa a VII-a și ar fi folosit în dialogul cu ei un limbaj vulgar.

Conform directorului școlii, profesorul acuzat și-ar fi recunoscut în totalitate convorbirea avută cu elevii, explicând acest vocabular prin natura meseriei (fiind profesor de muzică are mai multe activități extracurriculare) și printr-o legătură mai apropiată cu copiii. – informează Kanal D

Conversația a ieșit la iveală și au început anchetele școlii și ale Poliției.

În acest moment este în curs de desfășurare o anchetă coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, pentru sursa citată

Colegii profesorului nu așteaptă concluziile polițiștilor și jumătate dintre ei au ales, în Consiliul de Administrație, să-l ierte, iar dascălul să se întoarcă la catedră.

În plin scandal, profesorul acuzat și-a luat câteva zile libere și susține că acel profil de Facebook nu i-ar aparține, ar fi un cont fals, iar copiii l-ar fi șantajat cu această conversație pentru a scoate bani de la el.

https://youtu.be/TDAzQSZXnK0

PUBLICITATE