Un preot din Neamţ a ridicat cu mâna lui o casă pentru o familie nevoiaşă cu 9 copii

După ce ani de zile a locuit într-o casă dărăpănată, viaţa unei familii cu nouă copii din judeţul Neamţ s-a schimbat complet! Oamenii au primit o locuinţă nou-nouţă, construită de preotul din comună. Ajutor a venit însă şi din partea localnicilor, impresionaţi de povestea copiilor care n-aveau nici măcar loc să doarmă în vechea casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

11 persoane înghesuite în patru paturi, în frig, fără apă şi doar cu o sobă la care să-şi facă mâncare, în două camere mici, cu pereţii scorojiţi, care aproape stau să cadă. Aici a locuit până acum o familie cu nouă copii din comuna Timişeşti.

Numai că, de data asta, Dumenzeu le-a dat mai mult decât se aşteptau. O bucurie care vine din dorinţa de a ajuta a preotului Petru. A aflat de povestea celor doi soţi şi, în doar două luni de zile, a reuşit, ajutat de localnici, să ridice o nouă casă.

Noua locuinţă a fost deja sfinţită chiar de Mitropolitul Moldovei. Casa pe care a primit-o familia Stanciu cadou a costat peste 70.000 de lei. Bani adunaţi din donaţiile făcute de oameni, dar şi de biserică.

Video – AICI

sursa: Antena 1
PUBLICITATE