Un nou mall în județul Neamț. Vezi când se va deschide și cum va arăta „Roman Value Center”

Prime Kapital va dezvolta în România mai multe centre comerciale în Iași, Pitești, Târgoviște, Baia Mare, DN1 – Balotești, Ploiești, Roman, Slobozia și Focșani. Prime Kapital este o companie imobiliară care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În zona Moldovei se va realiza Mall of Moldova Iași, cu o suprafață închiriabilă de 100.000 mp, va deveni un centru comercial supra regional și va avea cel mai mare hipermarket Carrefour si cea mai mare zona de enterteinment din regiune. Mall of Moldova va avea peste 300 de magazine, mai mult de 30 restaurante, cinematograf, un magazin de bricolaj și unul de mobilier.

Roman Value Centre, cu o suprafață de 20.000 mp închiriabili de retail, va fi primul pol comercial din municipiul Roman.

Roman Value Centre va avea un hipermarket Carrefour și unități Altex, Deichmann, Jysk, Pepco, CCC, New Yorker, Sportisimo, Hervis, Takko. Zona comerciala se va deschide oficial în septembrie 2018. – informează romanulfinanciar.ro

Conform informațiilor puse la dispoziție de investitori, Roman Value Center va avea două căi de acces, una din E85, pe lângă clădirea sediului administrativ al fostei UMARO și o cale de acces din str. M. Viteazu, în laterala Parcului Municipal.

–      20.000 mp de Retalil GLA;
–      6.500 mp Hypermarket Carrefour;
–      10.000 mp Strip Mall;
–      3.500 mp galerii comerciale;
–      750 de locuri de parcare;
–      160.000 de clienți, capacitate flux în 30 de minute;
–      Septembrie 2018 – data oficială de deschidere.

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE