Un microbuz a intrat într-un TIR în localitatea Petru Vodă. 4 victime au fost transportate la spital

Un accident a avut loc astăzi, 14 ianuarie, în jurul orei 11:45 în localitatea Petru Vodă.
Conducătorul auto un tânăr de 30 de ani din republica Moldova. Din primele cercetări se pare că în timp ce acesta conducea o autoutilitară (microbuz) pe DN 15 B, direcția de mers Petru Vodă – Târgu Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coleziune cu semiremorca unui TIR care circula din sensul opus de mers. În urma impactului a rezultat 4 victime (un bărbat de 55 de ani, o femeie de 52 de ani, o fată de 17 ani şi o tânără de 28 de ani), toate aflate în autoutilitară. Victimele au fost transportate la spital și deocamdată nu se cunoaște cu exactitate starea acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii n-au stabilit încă motivul pentru care şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Comunicatul Poliției Neamț
În ziua de 14.01.2016, în jurul orei 11.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 15B, în afara localității Petru Vodă , a avut loc un accident rutier soldat cu patru victime
Din primele cercetări se pare că în timp un tânăr de 30 de ani, din Republica Moldova conducea un autoturism pe DN 15B, având direcția de mers Poiana Largului-Târgu Neamț, a intrat în coliziune cu semiremorca unui tir condus din sensul invers de mers de către un bărbat de 46 de ani, din Târgu Mureș. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului și a pasagerilor aflați în autoturism, respectiv trei femei cu vârste cuprinse între 17 și 52 de ani și un bărbat de 55 de ani, toți din Republica Moldova. Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Totodată s-a stabilit că aceștia purtau centura de siguranță . In cauză cercetările sunt continuate pentru a se stabilii cauza exactă a producerii accidentului și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE