Un Mercedes furat din Germania găsit la un tânăr din Piatra Neamț


În zilele de 16 și 18 martie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a dispus desfășurarea unor acțiuni cu efective mărite, pentru combaterea infracționalității stradale și asigurarea unui climat de siguranță publică.
Astfel, polițiștii alături de jandarmii angrenați în acțiuni au efectuat 19 filtre rutiere, fiind controlate în trafic circa 600 de autovehicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul activităților operative desfășurate a fost identificat un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Germania, care era dat în urmărire de autoritățile germane și se afla în posesia unui bărbat de 26 de ani, din Piatra Neamț. Autovehiculul a fost ridicat de polițiști, care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Au mai fost constatate 11 infracțiuni, dintre care 5 în flagrant și au fost aplicate 613 sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 90.000 de lei.
Din totalul abaterilor constatate, 75 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 Rep. iar peste 400 au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 Rep. Polițiștii rutieri au sancționat 115 conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză, au reținut 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru viteză și au retras 11 certificate de înmatriculare.

PUBLICITATE