Un jandarm din Piatra Neamţ a găsit şi a predat un portofel cu bunuri şi valori


Marţi, 27 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, plutonierul major Liviu Constantin din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, în timp ce se deplasa către locul de muncă a observat un portofel pe o bancă din faţa Şcolii nr. 2 din municipiul Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Subofiţerul, văzând că nimeni nu îşi revendică bunul pierdut, l-a ridicat şi a constatat că în portofel se găseau două acte de identitate, carduri şi aproximativ 200 de lei.

În acel moment, acesta s-a deplasat la locul de muncă pentru a nu întârzia la serviciu şi a raportat şefilor lui despre găsirea unui portofel iar după ce a intrat în serviciu militarul s-a deplasat pe Bulevardul Traian la una din adresele observate în actele de identitate pentru a găsi persoana în cauză şi pentru a-i preda cele găsite.

Ajuns în faţa imobilului de pe Bulevardul Traian, subofiţerul a observat o femeie care îşi căuta disperată un bun pierdut, moment în care a identificat-o pe numita T.E. din municipiul Piatra Neamţ, deţinătoarea bunurilor şi valorilor menţionate.

Jandarmul i-a predat persoanei în cauză portofelul cu bunurile şi valorile găsite iar aceasta i-a mulţumit omului legii pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

D.M.B.
PUBLICITATE