Un incendiu a lăsat o familie cu doi copii pe drumuri. A ars casa în proporție de 100%


O familie cu doi copii din comuna Mărgineni, a rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus casa în proporție de 100%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Unul dintre copii are epilepsie și a plecat dimineață la spital, împreună cu mama lui, pentru a face un tratament. Celălalt copil a rămas singur acasă. Când a încercat să facă focul, văzând că nu se aprinde, a pus niște motorină care s-a scurs pe covor și pe care nu a observat-o. Din fericire, copilul nu a fost rănit în urma incendiului.

În dimineața zilei de 8 februarie 2017, la ora 7:30, Dispeceratul integrat ISU-Ambulanță Neamț a fost anunțat prin apel la 112 despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară în satul Hârțești, comuna Mărgineni. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

A ars casa construită, pe o suprafață de circa 70 m pătrați din chirpici și BCA, în proporție de 100%. Au mai ars documentele de propietate, documente pe linie medicală la doi copii și documente de identitate. 

Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului: flacără – a declarat purtătorul de cuvânt ISU Neamț

Vezi video – AICI

D.M.B.
PUBLICITATE