Un hoț și doi tăinuitori din Săvinești, reținuți de polițiștii nemțeni


Trei bărbați au fost reținuți, în urma a cinci perchiziții desfășurate, ieri, de polițiștii nemțeni

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 16.06.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au efectuat cinci perchiziții domiciliare, pe raza localității, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, bunuri, aparatură electrocasnică și unelte electrice, ce ar proveni din săvârșirea infracțiunilor.

În baza probelor administrate în cauză până în prezent, un bărbat de 21 de ani, din Săvinești este bănuit că în seara zilei de 11.06.2016 ar fi pătruns în locuința unei femei din Săvinești, în timp ce aceasta nu se afla la domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri( laptop, tabletă, telefon, bijuterii și bani) în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar polițiștii au extins cercetările și față de alți doi bărbați de 36 și 42 de ani, din Săvinești pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Polițiștii au luat măsura reținerii celor trei persoane, pe o perioada de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunerea de arestare preventivă.

PUBLICITATE