Un coş de fum deteriorat a făcut o casă scrum. Proprietara a decedat

Share on Facebook15Tweet about this on Twitter

Miercuri, 30.12.2015, la ora 23:04, o persoană din satul Râşca al comunei Drăgăneşti a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că arde o casă vecină, unde locuieşte singură o bătrână.

La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi 13 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu trei autospeciale de stins incendii şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, constatând că locuinţa şi cele două anexe ale acesteia erau cuprinse de flăcări, care se puteau extinde la o casă aflată pe direcţia vântului. Pompierii au început simultan acţiunile pentru scoaterea bătrânei de 86 de ani şi de protecţie a casei învecinate. Pentru a ajunge la bătrână, pompierii au fost nevoiţi să intre în dormitorul acesteia, unde tavanul era căzut, dar şi o parte din grinzi. Luând toate măsurile de siguranţă, militarii au scos corpul femeii din casă, apoi au continuat cu operaţiuni pentru stingerea incendiului. Misiunea pompierilor s-a terminat la ora 02:10. Au ars casa din bârnă de lemn, acoperită cu draniţă, şi anexele din lemn, acoperite cu plăci de azbociment.

Cauza probabilă a incendiului: coş de fum deteriorat.

One comment

  1. Ion Creangă

    Propietara? Serios? La un ziar care se vrea serios? Autorul articolului este cumva samsar de masini? (Nu bate, nu troncăne, propietar în acte, ofer fiscal). 15% din leafă pe 3 luni, iar la următoarea abatere AFARĂ! Că sigur si-a făcut studiile pe stick USB…

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.