Un biciclist și un pieton accidentați ieri în zona orașului Târgu Neamț


În ziua de 01.02.2016, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 15B, în interiorul localităţii Vânători – Neamţ a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 56 de ani din Târgu Neamț, conducea un autoturism pe DN 15B, având direcţia de mers Pipirig – Tg.Neamţ, a surprins şi accidentat un bărbat de 63 de ani, care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile, fiind în vădită stare de ebrietate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 01.02.2016, în jurul orelor 11.23, Poliţia Târgu Neamţ a fost sesizată despre faptul că pe str. Mihai Eminescu a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Pașcani conducea un autoturism pe str. M. Eminescu având direcţia de mers Humuleşti – centru, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe cea de-a doua bandă pe prima, moment în care un bărbat care circula pe bicicletă pe prima bandă, încercând să evite coliziunea, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, un bărbat de 83 de ani, din Târgu Neamț. Conducătorul auto cât şi biciclistul au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative .

În ambele situații, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE