Un bebeluș din Piatra-Neamț a urcat pe scena X Factor. Mămica lui a primit 4 de „DA”

Paula Nicorescu Ghivirigă, o tânără de 30 de ani din Piatra-Neamț, a primit patru de „DA” de la jurații emisiunii X Factor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este mămica unui băiețel în vârstă de un an și opt luni, iar cei doi sunt nedespărțiți. ”Am văzut că fiul meu (Marcian) are nevoie de mine. Nu suport să îl aud plângând, oricât ar trebui să îl țin în brațe”, a mai spus tânăra care nu a renunțat însă la muzică după ce a născut, deși este răvășită de fiecare dată când trebuie să plece la un eveniment și să se despartă de fiul ei.

Tocmai de aceea, pentru a putea participa la ”X Factor”, Paula a plecat de acasă cu tot cu soțul ei și cu micuțul Marcian. Și-a ținut fiul în brațe până în ultima clipă, înainte să intre pe scenă, iar la final, jurații nu au putut rezista în fața lacrimilor vărsate în backstage de bebeluș. Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams au încurajat-o să îl aducă pe acesta lângă ea și să îl poată liniști.

Paula a interpretat piesa „Greatest Love Of All” – Whitney Houston, în această seară (3 noiembrie), la emisiunea X Factor și a primit patru de „DA” de la jurați.

Eu cred că în câțiva ani, când Marcian va înțelege valoarea unei prestații artistice, va fi mândru când va vedea înregistrarea asta” – i-a spus Carla’s Dreams

Vezi video – AICI

Dacă v-a plăcut evoluția Paulei, acordați-i un vot ca să ajungă în Galele Live. Puteți vota în maximum 24 de ore din momentul evoluției. Nu uitați! Votați-o până sâmbătă seara pe aplicația X Factor Romania. (Aplicatia X Factor Romania se descarca pe telefon din Magazin Play/App Store și se voteaza concurentul favorit in maxim 24 ore de la aparitie)

PUBLICITATE